Scholl Serbia
Kontakt
 
 
 
 

Umorne, bolne noge i stopala

Što više vremena provodite na stopalima veće su vam šanse da obolite od umornih, bolnih nogu. Kod ovog veoma uobičajenog stanja, osetićete umor i vrelinu u vašim stopalima, a ponekad čak može doći i do nadutosti.

Prevencija

Ključ za odmorne noge je u vašem izboru obuće. Neophodne su vam odgovarajuće cipele, po mogućstvu sa adekvatnom potporom za gležnjeve i pete. Osećaj nadutosti i bola može biti olakšan ukoliko podignete vaše noge kad god ste u prilici. Potapanje stopala u toplu vodu, zatim utrljavanje Scholl Kreme za Duboko Hidriranje može biti predivan način za kraj dana.

Simptomi »

Simptomi

Hodanje po tvrdim površinama ili provođenje dužeg vremena na stopalima može dovesti do osećaja vreline, umora i bola. Međutim, ovi simptomi mogu biti znaci poremećaja cirkulacije i ukoliko imate jedan od sledeća tri, obavezno kontaktirajte svog lekara:

  • Osećaj težine u nogama
  • Natekli gležnjevi
  • Svrab na koži (varikozan ekcem)
  • Modra koža
  • Posekotine koje sporo zarastaju ili nagrizanje

« Prevencija | Lečenje »

Lečenje

Imamo niz proizvoda koji obezbeđuju meku, jastučastu podlogu za vaša stopala. Scholl Gel Vazdušni Ulošci i Scholl Air Pillo Ulošci vam mogu pomoći da se osećate udobnije. Proizvodi Party Feet uključuju Gel Jastučiće koji sprečavaju osećaj peckanja na prednjem delu tabana koji može nastati usled nošenja visokih potpetica ili sandala.

Takođe, postoji niz Sholl Gel Flastera, Scholl za Upaljena Mesta, Scholl Štitnici za pete i Scholl Tračice za Japanke. Za trenutno olakšanje tu je Ledeni Gel Sprej.

« Simptomi

Biomechanics uložak protiv bolova u peti i kolenu full size 43-46
pogledajte detaljnije informacije
Biomechanics uložak protiv bolova u peti i kolenu full size 40-42
pogledajte detaljnije informacije