Scholl Serbia
Kontakt
 
 
 
 

Ispucale pete

Ispucale pete su veoma uobičajeno stanje, posebno u letnjim mesecima i toplijoj klimi. Iako inicijalno, nisu mnogo ozbiljniji problem od tvrde kože, mogu postati jako bolne i dovesti do ozbiljnijih stanja ukoliko se ne leče blagovremeno.

Prevencija

Kada koža na vašim petama nije više napukla, ljuštite ih redovno koristeći pribor kao što je Odstranjivač grube kože i turpije kao što je naša Turpija za stopala sa dvojnom funkcijom ili Party Feet Turpija za mekana stopala. Svakim danom nanosite proizvod kao što je naša Krema za Duboku Hidrataciju ili Hidratantna pena za rehidrataciju, da biste zadržali mekoću vaših peta. Trebalo bi izbegavati cipele sa otvorenom petom, jer ne pružaju adekvatnu zaštitu.

Simptomi »

Simptomi

Ispucale pete su veoma uobičajen problem, pogotovo ukoliko je vreme toplo i suvo. Inicijalno, one nisu ništa više nego manja iritacija. Ali, ukoliko se ne leče ubrzo mogu postati veoma bolne i mogu dovesti do ozbiljnijih problema.

Ispucale pete su rezultat suve, tvrde kože na ivicama pete. Koža, takođe može postati žuta ili se mogu pojaviti fleke.

« Prevencija | Lečenje »

Lečenje

Koža može pucati kada je suva. Zdrava koža je meka i pod pritiskom savitljiva i rastegljiva . Kod naše Kreme za lečenje napuklih peta klinički je dokazano da daje vidljiva poboljšanja u roku od tri dana. Kada se koristi duže, pomaže koži da se popravi.

« Simptomi

Active Repair K+ krema za ispucale pete
pogledajte detaljnije informacije
You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '' at line 1