Scholl Serbia
Kontakt
 
 
 
 

Bol u prednjoj jastučastoj strani tabana (bliže prstima)

Osećaj peckanja u prednjoj strani vaših tabana može zaista pokvariti zadovoljstvo nošenja visokih potpetica. Nažalost, neće nestati sve dok ne skinete vaše cipele. I, kako taj deo stopala postaje sve bolniji i osetljiviji, ono će sve više osećati svaku izbočinu na neravnim površinama.

Prevencija

Ukoliko su cipele sa visokom potpeticom obavezan komad vaše garderobe dobra ideja je da stavite Party Feet Gel Jastučiće u njih pre nego što izađete, pošto je svakako uvek bolje „sprečiti nego lečiti“. Redovno pravite pauze tako što ćete sesti i odmoriti stopala. Vaš lekar ili apotekar vas takođe mogu posavetovati koji su najbolji proizvodi za vašu negu stopala.

Simptomi »

Simptomi

Peckanje u prednjem jastučastom delu tabana je poznat osećaj mnogima koji nose visoke potpetice. Što se duže nosi takva obuća, bol postaje sve oštriji i stvara potrebu da premeštate težinu sa jednog stopala na drugo ili da sednete i potpuno skinete teret sa vaših stopala.

Bol je rezultat toga što se usled nošenja visokih potpetica menja linija vašeg stopala tako da je povećan pritisak na prednje stopalo. Tkivo oko metatarzalnih glava tada postaje upaljeno.

« Prevencija | Lečenje »

Lečenje

Najjednostavniji i najbrži način je da izujete vaše cipele sa visokom potpeticom, ali to nije realno ukoliko ste na nekoj posebnoj prilici. Druga rešenja su PartyFeet Ultra Tanki Gel Jastučići ili Scholl Party Feet Gel Jastučići Mekanog Dodira koji pružaju dodatnu postavu ispod prednjeg dela tabana. Ledeni Gel Sprej smesta donosi osećaj hladnoće i osveženja.

« Simptomi

Biomechanics uložak protiv bolova u peti i kolenu full size 43-46
pogledajte detaljnije informacije
You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '' at line 1